Jong&Out

Ben jij jong (12-18 jaar) en ‘out’ - of twijfel je daar nog over - en lijkt het je leuk in contact te komen met leeftijdsgenoten met dezelfde gevoelens? Kom dan langs bij onze maandelijkse Jong&Out-meetings!


Jong&Out organiseert leuke activiteiten op de 3e zondag van de maand van 13.00-17.00. Jong&Out is ook te vinden op facebook waar altijd tijdig de maandelijkse activiteit wordt gepubliceerd. Zo is Jong&Out Leiden bijvoorbeeld naar de efteling geweest, wezen jumpen en we hebben de escape room gezocht. Ook vieren we sinter-kerst&nieuw.


Leuke activiteiten en een goed gesprek

Je bent jong en je wilt wat? Elke maand kun je als jonge holebi of trans andere jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit Leiden en omgeving ontmoeten en samen leuke activiteiten ondernemen tijdens de Jong&Out-meetings.


Tijdens zo’n meeting kun je gezellig over alledaagse dingen praten, of juist je gevoelens en ervaringen met elkaar delen. Er zijn altijd deskundige begeleiders aanwezig, er wordt geen alcohol geschonken en als je ouders per se mee willen, worden die in een andere ruimte ontvangen.


Landelijke website

Jong&Out is een landelijk intiatief van COC Nederland. Ook in andere steden zijn er al Jong&Out-groepen te vinden. Er is ook een landelijke website van Jong&Out. Daar kun je met andere holebi-jongeren - hier uit de regio, maar ook uit andere plaatsen in Nederland - praten over alles wat je bezighoudt: je coming-out, verliefd worden, je vriendje of vriendinnetje, of gewoon over wat je vandaag hebt meegemaakt.


Een prima virtuele plek om andere jongeren te leren kennen en je ei kwijt te kunnen! En deze site is écht alleen maar voor jongeren: je krijgt alleen toegang als je jonger bent dan 19 jaar. Dat wordt gecontroleerd door een kopie van je id-kaart op te sturen of daar je id-kaart op de webcam te laten zien aan iemand van de organisatie.


Meehelpen?

Jong&Out is niet alleen vóór jongeren, maar vooral ook dóór jongeren! Door jou dus! Heb je een gek idee? Wil je een keer wat organiseren? Laat dan vooral snel wat van je horen! Je kunt ons mailen op jongenout@cocleiden.nl.Nieuws

 • 17952540_1024685511000113_5299726280876507165_n.png
  Roze Wensouder Bijeenkomst in COC Leiden


  Het gezinsleven in Nederland wordt steeds gevarieerder, steeds meer kinderen in Nederland groeien op met twee vaders of twee moeders. Toch is het proces om een gezin te beginnen voor homo's en lesbiennes ingewikkelder dan voor heterokoppels en daarom…

 • 17903754_10156064447589832_4220410980237562000_n.jpg
  Doneer € 3,- om Tsjetsjeense LHBT's die voor hun leven op de vlucht te helpen. SMS Rainbow naar nummer 4333. De organisaties daar kunnen onze hulp heel goed gebruiken.


  Doneer € 3,- om Tsjetsjeense LHBT's die voor hun leven op de vlucht te helpen. SMS Rainbow naar nummer 4333. De organisaties daar kunnen onze hulp heel goed gebruiken.

 • paul.jpg
  Overlijden oud-penningmeester Paul van Cleef stemt COC Leiden intens verdrietig


  Overlijden oud-penningmeester Paul van Cleef stemt COC Leiden intens verdrietig Het bestuur en vrijwilligers van de Leidse vereniging voor lesbische vrouwen, homomannen, biseksuelen en transgenders (LHBT) COC Leiden heeft met intens verdriet kennis…

 • Agenda


  COC Leiden | Langegracht 65 | 071-5220640 | info@cocleiden.nl | Inloggen