LHBTI-verkiezingsdebat 10 maart

Weet jij welke partij jouw belangen als lesbische vrouw, homoman, biseksueel, transgender of intersekse persoon het beste verdedigt in de Leidse gemeenteraad?


Op 10 maart is er een LHBTI-verkiezingsdebat die dat probeert duidelijk te maken. Chris de Waard en Marleen Hogendoorn voelen de kandidaten van D66, PvdA, VVD, SP, CDA, GroenLinks en Partij voor de Dieren aan de tand.


Regenboogstembusakkoord

Hopelijk kan er aan het einde van de avond een Regenboogstembusakkoord worden ondertekend. Dan weten we als LHBTI+persoon dat de partij waarop we stemmen zich ook heeft vastgelegd op LHBTI+beleid de komende vier jaar.


Locatie debat in oude LAK-theater

COC Leiden, LGBT+ Network van de Universiteit Leiden en het Pride Gilde van ASV Prometheus organiseren de avond die voor iedereen in Leiden toegankelijk is.


Het debat vindt plaats in zaal 019 (oude LAK-theater) van het Lipsius aan de Cleveringaplaats 1.


Iedereen is welkom en toegang is gratis.


Na afloop is er een borrel in De Kroon, het pand van COC Leiden, Langegracht 65.

Nieuws

 • Burendag.jpg
  22 september Nationale Burendag ook op COC Leiden


  Het is bijna zover! Op 22 september is het Nationale Burendag! We nodigen onze buren uit en zorgen voor een bakkie. Daarom hebben we jullie nodig als visitekaartje van COC Leiden. Kom gezellig buurten en praten met de buren.

 • Voorzitter_en_voorzitter.jpeg
  COC Leiden kijkt vol vertrouwen vooruit


  Na de algemene ledenvergadering van 6 juni jl. kijkt COC Leiden met vertrouwen naar de toekomst. Een interim bestuur (IB) van drie personen neemt het stokje over van het vroegtijdig afgetreden bestuur. Op de ALV nam het bestuur, gesteund door de…

 • Bestuursakkoord_Leiden.jpg
  LHBTI-emancipatie prominent in Leids collegeakkoord


  Het Regenboogakkoord dat alle partijen in de Leidse gemeenteraad ondertekenden wordt integraal uitgevoerd, zo blijkt uit het collegeakkoord van het nieuwe stadsbestuur van D66, GroenLinks en PvdA. COC Leiden is verheugd en werkt graag samen met de…

 • Agenda


  COC Leiden | Langegracht 65 | 071-5220640 | info@cocleiden.nl | Inloggen